Oog op de Toekomst: logo Oog op de Toekomst is een blog boordevol verhalen over aliens, post-apocalyptische werelden, zombies, klimaatverandering en toekomstige werelden in crisis. Oftewel: een blog compleet in het teken van Science Fiction. Wat in april 2015 begon als een hobby is intussen uitgegroeid tot een serieuze website met recensies over de meest uiteenlopende boeken binnen het sci-fi genre.

Met Oog op de Toekomst wil ik aantonen dat Science Fiction een heel veelzijdig genre is en meer te bieden heeft dan enkel space operas en aliens. Ik schrijf over Young Adult en volwassen boeken en besteed aandacht aan nieuw verschenen titels alsook klassiekers. Maar – en dat is misschien het allerbelangrijkste – ik probeer vooral ook veel verschillende thema’s aan bod te laten komen.

Met pijn in het hard heb in de zomer van 2020 besloten mijn Oog op de Toekomst niet langer voort te zetten. Naast een deeltijdse job, mijn werk als freelancer en mijn boekenblog boekvinder.be werd het gewoon te veel. Voorlopig staat de website echter nog wel online. 

Ontdek mijn Science Fiction blog
Oog de op Toekomst: een science fiction blog