Webdesign en -beheer

Ik kan vlug uit de voeten met WordPress, Drupal en andere CMS systemen. Daarnaast heb ik een gedegen kennis van HTML, aangevuld met een basiskennis van CSS en JavaScript.

Oog op de Toekomst

Oog op de Toekomst is een blog boordevol verhalen over aliens, post-apocalyptische werelden, zombies, klimaatverandering en toekomstige werelden in crisis. Oftewel: een blog compleet in het teken van Science Fiction. Wat in april 2015 begon als een hobby is intussen uitgegroeid tot een serieuze website met recensies over de meest uiteenlopende boeken binnen het sci-fi genre. Deze blog is gehost via wordpress.com. Naast het design, maak ik ook zelf alle content en maak ik promotie via social media.

 

Boekvinder

Boekvinder is een literaire boekenblog. Met Boekvinder wil ik voor eens en voor altijd aantonen dat boeken niet saai zijn en zeker gebaat zijn bij digitale communicatie. Op deze site experimenteer ik met digitale content over boeken. Fotoreportages, infographics, videos, GIFs – je vindt het hier allemaal. Op deze manier probeer ik jou te inspireren om te lezen en vaker een boek op te pakken in plaats van Facebook.

Deze blog is gehost op een externe server en via wordpress.org pas ik de website aan naar mijn wens.

 

>> Voor mijn job bij Culture Club werk ik dagelijks in het CMS van Canvas.