Presentatrice / Interviewer

Al sinds mijn eerste spreekbeurt op de basisschool, ben ik gek op presentaties geven. Het podium kan mij niet groot genoeg zijn of ik klim er vol enthousiasme op.

 

Interview Tad Williams

 

Tad Williams is een van de bestverkopende Amerikaanse fantasy-auteurs van de afgelopen 25 jaar. Tijdens zijn Europese tour ter promotie van zijn nieuwe serie De Laatste Koning van Osten Ard bracht hij een bezoek aan de Boekenbeurs in Antwerpen. Aan mij de unieke kans om de auteur die George R.R. Martin inspireerde tot het schrijven van A Game of Thrones op zondag 29 oktober 2017 te interviewen.

Boekpresentatie An Janssens

 

Dinsdag 1 november 2016 presenteerde An Janssens haar nieuwste boek Heksenhoeve op de boekenbeurs in Antwerpen. Aan mij de eer om haar te interviewen op het gele podium. Het was heel interessant om te horen hoeveel research An eigenlijk gedaan heeft voor dit boek, in hoeverre de personages op haar lijken en meer inzicht te krijgen in haar schrijfproces.

Interview Estelle Maskame

 

Zaterdag 5 november 2016 stond de Boekenbeurs in het teken van Young Adult. Op het rode podium werden verschillende auteurs geïnterviewd. Ik mocht Estelle Maskame interviewen over ‘The Social Media Sensation’ die zij geworden is. Zo stelde ik vragen over Wattpad, Twitter, het omgaan met online recensies, etc. Ik vond het zelf een erg leuk interview om te doen, maar helaas waren er totaal geen vragen uit het publiek. Hierdoor was het interview iets korter dan gepland.

Heb je het interview gemist? Je kunt het dankzij Moon Young Adult gewoon online terugkijken!

Interview Morgan Blade

 

Zaterdag 15 oktober 2016 mocht ik debuterend auteur Morgan Blade interviewen op een evenement in de Gentse bibliotheek.