Fotograaf

Ik ga graag met mijn camera op pad. Of het nu gaat om concerten of om boekgerelateerde evenementen, om gebouwen of om mensen, ik doe altijd mijn best om het mooiste kader te vinden.

Boekige bestemmingen

 

Met mijn camera in mijn hand bezoek ik menig boekige bestemming. In bovenstaande slideshow zie je foto’s van de bibliotheek van Kopenhagen (Denemarken) en de mooiste boekhandel van België: Cook & Book te Brussel.

Mardi Gras Festival

 

Tijdens de Gentse Feesten 2016, was ik werkzaam als social media reporter op Mardi Gras. Mijn belangrijkste taak: Live-verslaggeving ter promotie van Mardi Gras Festival. De nadruk lag op live-verslaggeving en sfeerbeelden; dit gaf mij de mogelijkheid te experimenteren met smartphone fotografie.

Boekige Evenementen

 

Op de meeste evenementen waar ik naartoe ga, van boekpresentatie tot boekenbeurs, neem ik mijn camera mee. In bovenstaande slideshow zie je foto’s van de Young Adult Convention op de Boekenbeurs 2016, een sleepover in de Brugse Boekhandel en de Harry Potter Exhibition.

Team Krook

 

Team Krook is een groep geëngageerde jongeren in de leeftijdscategorie 13 tot 18 jaar, die hun stempel mogen drukken op de jongerenafdeling van de Gentse jongerenbibliotheek in De Krook. Als vrijwilliger hielp ik mee in de voorbereiding van de activiteiten of bijvoorbeeld als begeleiding bij uitstapjes. Ook speelde ik voor fotograaf tijdens een uitstap naar Brussel (3 september 2016).

 

Bekijk ook zeker de fotoreportage die ik voor Culture Club maakte in de Vlaamse opera